Instagram së shpejti me opsione të reja

Instagram së shpejti me opsione të reja

Auto&Tech shtator 22, 2018 - 21:07
Lexo detajet

Opsione të reja për shpërndarjen e fotografive Kompania e “Instagram”, së shpejti do të testojë një mënyrë të re për të lejuar shpërndarjen e fotografive nga njëri – tjetri.

Ky hap vjen pas viteve të tëra që të rezistencës të Instagram për të ri shpërndarë fotografitë. Kompania, siç raporton Buisness Insider, ka rezistuar të bëjë këtë hap për një kohë të gjatë, duke pasur parasysh të dhënat personale dhe natyrën e aplikacionit.

Megjithatë njerëzit kanë filluar të shpërndajnë fotografi nga miq në opsionin “InsaStory” dhe kjo ka ngritur nevojën e një mundësie  shpërndarjes./21 Media