Apple prezanton modelet e reja të iPhone dhe produkte tjera

Apple prezanton modelet e reja të iPhone dhe produkte tjera

Auto&Tech shtator 12, 2018 - 19:05
Lexoni më shumë detaje

Ka nisur, ashtu siç është paraparë, në orën 19:00, konferenca e përvitshme e Apple për prezantimin e modeleve të reja të iPhone dhe të produkteve të tjera të reja të kompanisë nga Kalifornia.

Përveçse në ueb-sajtin zyrtar të Apple, konferencën e prezantimit të modeleve të reja iPhone mund ta ndiqni edhe në Twitter

Nëpërmjet një 'cicërime', Apple ka bërë të ditur se do të keni mundësi të ndiqni konferencën e sotme direkt nga rrjeti social.

Në llogarinë zyrtare në Twitter të Apple, do të publikohen imazhe të ngjarjes. /Express/