Volkswagen tani me 3D për prodhim të pjesëve të makinës

Volkswagen tani me 3D për prodhim të pjesëve të makinës

Auto&Tech shtator 12, 2018 - 13:23
Lexo detajet

Prodhuesi më i madh i makinave në botë zbuloi se të marten se do të fillojë prodhimin e pjesëve të makinës teknologjisë me HP printing metal tek pjesët të përzgjedhura, duke përfshirë transmetuesin e shpejtësive dhe letrat me porosi të pasme.

Volkswagen ka pohuar se këtë teknologji do ta përdorë brenda këtyre dy viteve.

Projketimi me anë të 3D nuk është i panjohur, mirëpo është përdorur për shumë prototipa individual.

“ E mira e kësaj është që lejon prodhimin e shumë pjesëve pa pasur nevojë të ndërtojme mjete prodhuese”, ka thënë Goede.

Volkswagen për momentin posedon 90 printera të 3D, që do të përdoren për prodhimin e pjesëvë të veçanta/Insajderi