IKEA edhe në Indi

IKEA edhe në Indi

Auto&Tech gusht 09, 2018 - 09:57
Lexo për më shumë detaje

Qendra e madhe suedeze ka hapur dyqanin e saj të parë në Indi, në qytetin jugor Hyderabad, përcjell”Zeri.info”.
 

India mund të jetë një mundësi e madhe për kompaninë, dyqani gjigand i Ikea është i vendosur në një kamp, pranë një rruge të zënë, në qytetin HITEC, vazhdon më tutje”Zeri.info”.

Qendra e teknologjisë në Hyderabad, e cila është e njohur edhe për firmat globale si Microsoft, Google dhe Facebook, përcjell”Zeri.info”.

Shefi ekzekutiv i kompanisë globale Jesper Brodin tha: "Tregu i Indisë për ne është një ëndërr”, mirëpo asnjëherë nuk kanë mundur të rrezikojnë për shkak të kostove të ulta në Indi, pas ndryshimit të politikave India lejoi që shtetet e huaj të investojnë 100%/ZERI/.