5 mënyrat se si të mbrojmë telefonin nga temperaturat e larta

5 mënyrat se si të mbrojmë telefonin nga temperaturat e larta

Auto&Tech gusht 07, 2018 - 13:22
Ja si ta mbroni telefonin nga temperaturat e larta

Ditët e nxehta të verës nuk ndikojnë vetëm në humorin tonë por edhe në telefonat tonë celularë.

Megjithatë ekzistojnë disa mënyra sesi t’i shpëtojmë pajisjet elektronike nga nxehtësia.

Më poshtë keni pesë këshilla prej të cilave telefoni juaj mund të “shpëtojë”:

1. Më e rëndësishmja është të mos i ekzpozojmë në diell. Mbajini në hije ose në çantë.

2. Mos e hiqni nga kasa mbrojtëse telefonin.

3. Mos lër hapur Bluetooth-in, vendodhjen apo edhe Wi-Fi-në kur nuk keni nevojë për to, vendosini në “airplane mode”.

4. Nëse shihni se telefoni po nxehet, fikeni menjëherë dhe lëreni të ftohet.

5. Mos luani lojra në telefon.