Së shpejti rrjeti 5G

Së shpejti rrjeti 5G

Auto&Tech gusht 07, 2018 - 12:14
Lexo për më shumë detaje

Lajmet , pikëpamjet si dhe zhvillimet më të reja teknologjike në boten e rrjetit  do të sjellë së shpejti  rrjetin 5G, i cili ofron një rrjet shumë të shpejtë, duke bërë nje lidhje me të sigurtë përmes telefonave të mençur, përcjell”Zeri.info”

Duke kombinuar  zhvillimin më të fundit teknologjike me zbulimin më të ri të 5G, mund të ofrohet lidhjet më të shpejta se sa ato aktuale, vazhdon më tutje “Zeri.info”

Me zhvillimin e ri, rrjetet 5G pritet të fillojnë në të gjithë botën deri në vitin 2020, duke punuar së bashku me teknologjinë ekzistuese 3G dhe 4G për të siguruar lidhje më të shpejta që mbeten në internet pa marrë parasysh se ku jeni/ZERI/.