Amazon heq disa produkte prej shitjes

Amazon heq disa produkte prej shitjes

Auto&Tech gusht 06, 2018 - 09:37
Lexo për më shumë detaje

Amazon ka hequr produktet që mbajnë simbolet supremaciste naziste nga dyqani i saj në internet.

Shitësi me pakicë u përball me kritika pasi kishte lënë mundësinë që blerësit t’a kenë mundësinë e ofrorimit të një shumëllojshmëri të veglave të krahut të djathtë, duke përfshirë rrobat dhe stoli, që ngjallin urrejtje dhe racizëm , vazhdon më tutje “Zeri.info”

Politikanët dhe organizatat që ndjekin grupet e urrejtjes identifikuan disa shitës që ofronin mallrat përmes Amazon.

Amazon tha se kishte bllokuar shitësit, hoqi artikujt dhe tani po kontrollonte mallra të tjera të ngjashme/ZERI/.