SUV Range Rover Sport  sfidohet në Malin Kinez

SUV Range Rover Sport sfidohet në Malin Kinez

Auto&Tech gusht 01, 2018 - 15:32
Lexo për më shumë detaje

Rruga në Malin Tianmen të një provincës së Kinës është bërë sfidë për makinën Range Rover pasi është matur se a mundet ai që t’i tejkaloj 999 hapa të atij mali 7 milje, pasi ishte një rrugë plot kthesa, përcjell”Zeri.info”

Image

Arritja e lartë kërkon një makinë me performancë dhe aftësi në masë të barabartë, dhe ishte një vend  i mirë me rrugë epike Tianmen Mountain për të demonstruar fuqinë e New Range Rover Sport.

 

 Pas timonit, dhe i gatshëm për të marrë sfidën, është Ho-Pin Tung, Le Mans 24 Ore Fituesi dhe shoferi për Jaguar Formula  Racing, vazhdon më tutje “Zeri.info”.

 

Është koha për të parë se si New Range Rover Sport SUV se si arrin t’a tejkaloj në këtë sfidë të parë në botë, duke testuar performancën dhe aftësitë e saj duke shtyrë kufijtë e ngarjes jashtë rrugës në lartësi të reja.

Udhëtimi filloi me një test në Britani të Madhe, ku Ho-Pin u bashkua me ekipin në objektin e testimit të Land Rover Jaguar,përcjell”Zeri.info”

 Pas disa llogaritjeve dhe konsideratave, ekipi filloi të trajtojë një model testimi të ndërtuar posaçërisht të hapave me kënd 45 shkallë që po prisnin për ta në Kinë/ZERI/.

Jo të gjitha aspektet e sfidës mund të testohen dhe mbetën dyshime për përfundimin me sukses të detyrës, vazhdon më tutje “Zeri.info”

SUV kompletoi sfidën që përfshinte 99 rrotullime, 999 hapa dhe manovrimi i ngadalshëm në pjesën e poshtme të hapave, me një performance  mbresëlënëse rreth  22 minuta dhe 41 sekonda. Në vijën e finishit, ekipi i Range Rover Sport Dragon Challenge festoi me një ndjenjë të përbashkët të arritjes dhe lehtësimit në përfundimin me sukses të fundit në serinë e sfidave , përcjell”Zeri.info”

 

Në një kombinim të aftësisë së vërtetë, fuqisë së palëkundshme të hibridit dhe aftësive të shoferit, ekipi përfundoi me sukses këtë sfidë monumentale.

Ishte një performanca e vërtetë e sportit të ri Range Rover që lejoi ekipin të përfundonte me sukses “ sfidën Challenge Dragon”, duke e bërë atë mjetin e parë në botë për të përfunduar me sukses 999 hapa të malit Tianmen/ZERI/.

Image