Libri “Ferrari” me çmim të njëjtë sikurse makina

Libri “Ferrari” me çmim të njëjtë sikurse makina

Auto&Tech gusht 01, 2018 - 09:09
Lexo për më shumë detaje

 

 Libri është projektuar ekzsluzivisht për  si një makinë nga Maranello, një libër si ky do t’i këtë vetëm 1.947 kopje pas festmit të themelimit të kompanisë Ferrari në vitin 1947 që çmimi më i vogël është 30.000 dollarë ,përcjell”Zeri.info”

Më këtë çmim, koleksionistët mund të marrin vetëm 250 kopje të edicionit të artit, i cili në brendësi përmban skulptura çeliku dhe kromi dhe një kopjë tjetër prej aluminit e cila është dizanjuar nga Marc Newson, vazhdon më tutje “Zeri.info”

 

Të gjitha këto forma prej llojeve të ndryshme do të mundohen t’i  përsërisin formën esenciale të 12 cilindrave  të Ferrarit, vazhdon më tutje “Zeri.info”.

Libri përbëhët nga 514 faqe ku rreth 17 inç është i punuar më dorë më një dizajn argjendi me një sfond të kuq.

Image

Të gjitha kopjet janë të nënshkruara nga Pierro Ferrari, nënkryetari i kompanisë si dhe nga djali i vetëm i gjallë i Enzo Ferrarit, përcjell”Zeri.info”

Libri është i redaktuar nga historian i hershëm i Ferrarit i cili ka punuar me Enzo Ferrarin ne librin e tij në vitin 1988 “Ferrari Racconta”, ku përfshihen koleksionet e vjetra të Ferrarit, qindra fotografi të padukshme, vizatime dhe skica të tjera si dhe dokumente të tjera origjinale të shoferëve te famshëm, libri tjetër do të publikohet në tetor të këtij vitit/ZERI/.

Image