Luleve tani mund t'iu ofrohet  përkujdesje edhe nga robotët

Luleve tani mund t'iu ofrohet përkujdesje edhe nga robotët

Auto&Tech korrik 31, 2018 - 09:42
Lexo për më shumë detaje

Tianqi Sun, Ceo i firmës për robot ka krijuar një teknologjia artificiale të re Hexa kur sipas nevojave të përkujdeset për lulet kur pronari i shtëpise harron t’a bëjë ujitjen e tyre, përcjell”Zeri.info”.

Hexa është një robot i vogël si lloj gaforre, i cili në dispozicion të tij të çmimit e ka 949 dollarë dhe është i projektuar për t’iu dhënë mundësië njerëzvë për të eksperimentuar me robot, vazhdon më tutje”Zeri.info”.

Tianqi ishte frymëzuar nga lulet të cilat nuk mund të merreshin preparatet e nevojshme, ku si pasojë erdhi idea e tij të Hexa t’a bëjë ujitjen si dhe lëvizjen e lulave sipas nevojës për driten e diellit/ZERI/.