Me Art Motion mund të merrni pako me 150 kanale HD dhe internet 20Mbps për vetëm 9.99 Euro

Me Art Motion mund të merrni pako me 150 kanale HD dhe internet 20Mbps për vetëm 9.99 Euro

Auto&Tech qershor 21, 2018 - 12:59
Lexoni më shumë detaje

Një numër i konsiderueshëm i konsumatorëve po kalojnë në ArtMotion dhe ky është një realitet që po realizohet në formë ëndërrimtare.

Pikërisht revolucioni u takon ëndërrimtarëve dhe këtë mund ta filloni nga shtëpia juaj me Art Motion.

Guxoni me ofertën 9.90 euro në muaj, që vjen si pako DREAM, një pako ekskluzive e krijuar për ëndërrimtarë si ju.

Interneti shumë i shpejtë

Interneti më i shpejt në vend, po shtrihet në tërë vendin. Me 20 MB/s, interneti vjen i lirë dhe i shpejtë, gjë e cila do të lehtësojë qasjen dhe punën tuaj në internet.

Merr botën në dorë me internetin më të shpejtë, vetëm me Art Motion.

Program televiziv i ëndrrave

Përveç internetit tani mund të përjetoni filmat e fundit premierë nga kinematografia botërore në shtëpinë tuaj.

Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë të bëni shtëpinë “kinema” dhe “stadium” dhe të përjetoni emocionet e vërteta me ofertën 9.90 në muaj e cila posedon 150 kanale HD dhe internet 20Mbps.

Gjatë gjithë muajit mund të qëndroni në shtëpinë tuaj duke shijuar premierat e fundit të filmave, serialeve dhe ngjarjeve më karakteristike sportive në botë.

Art Motion sjellë zgjedhje të shumta vetëm për dëshirën tuaj.