Aplikacioni 'My IPKO', risi në tregun Kosovar

Aplikacioni 'My IPKO', risi në tregun Kosovar

Auto&Tech qershor 12, 2018 - 15:34
Mësoni më shumë shumë detaje

IPKO lanson aplikacionin më të ri “MY IPKO”, përmes të cilit  të gjithë përdoruesit e telefonisë mobile, mund të rimbushin telefonin e tyre personal, apo edhe të tjerëve si dhe mund të paguajnë edhe faturat e pakove post-paid.

Aplikacioni “My IPKO” mund të shkarkohet pa pagesë në telefonat e mençur, përmes App Store dhe Play Store.

IPKO është kompani e cila kujdeset për konsumatorët e saj, përderisa përmes aplikacionit “MY IPKO”, të gjithë përdoruesve të shërbimeve mobile, u ofron mundësinë të njoftohen me ofertat e fundit dhe të aktivizojnë pako të ndryshme, vetëm me një klik.

Përdoruesit e telefonisë mobile, po ashtu mund të kontrollojnë shpejtë dhe lehtë bilancin në telefonat e tyre dhe pakot aktive. E për më shumë, mund të njoftohen edhe për dyqanet më të afërta të IPKO-së.

IPKO udhëheqë me inovacion, duke sjellë gjithnjë produktet, shërbimet dhe ofertat më të mira, përmes teknologjisë dhe zgjidhjeve të mençura.

IPKO është operatori më i qëndrueshëm në Kosovë dhe njihet për inovacion, kualitetin më të mirë të shërbimeve, kujdesin ndaj konsumatorëve dhe internetin më të shpejtë në mobil. Për më shumë informata, vizitoni: https://www.ipko.com/offers/myipkoapp/

 

Image