Nëse ju bezdis në Facebook, tani mund ta bllokoni Mark Zuckerbergun

Nëse ju bezdis në Facebook, tani mund ta bllokoni Mark Zuckerbergun

Auto&Tech dhjetor 20, 2017 - 22:56

Bllokimi i Mark Zuckerberg në Facebook ishte një nga faktet më interesante të rrjetit social më të popullarizuar. Megjithatë, kjo çështje ishte e heshtur.

Pa publikuar asnjë njoftim, Facebook ka vendosur t’ua heqë trajtimin e tillë njerëzve të rangut më të lartë në hierarkinë e kompanisë dhe t’i lejojë përdoruesit anembanë botës të bllokojnë ata nëse dëshirojnë, shkruan Telegrafi.

Facebook pretendoi se ky fakt nuk ishte i qëllimshëm, por se problemi qëndronte në gabimin që u shfaq për shkak të numrit të madh të bllokimeve të përdoruesve individualë.

Në fund të kësaj jave, kreu i shtetit i kompanisë “The Next Web”, Met Navara ka njoftuar në Twitter se ka bllokuar themeluesin e Facebook. /Telegrafi