Lunacek: Komuniteti LGBT duhet të jetojë në këtë vend pa u frikësuar

Lunacek: Komuniteti LGBT duhet të jetojë në këtë vend pa u frikësuar

Aktuale May 17, 2016 - 11:44

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Europian, Ulerike Lunacek ka marrë pjesë në marshin kundër homofobisë dhe transfobisë, duke thënë komuniteti LGBT duhet të jetojë në këtë vend pa u frikësuar.

“Frika nuk duhet të ekzistojë në këtë vend, të gjithë duhet t’i kemi të drejtat e barabarta”, tha Lunacek./GazetaExpress/.