Thaçi: Në Kosovë secili mund të dashurojë secilin

Thaçi: Në Kosovë secili mund të dashurojë secilin

Aktuale May 17, 2016 - 11:41

Marshimit në sheh të komunitetit LGBT i është bashkuar edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai gjatë qëndrimit në shesh ka thënë se janë këtu për te ecur me të gjitha ata që kanë dal në këtë vend.

Derisa bëri të ditur se te drejtat e LGBT janë të garantuara me Kushtetutë.

“Në Kosovë secili mund të dashurojë secilin. Kosova me kushtetutë u jep të drejte të gjithëve të kenë jetën e tyre. Çdo qytetarë i vendit i ka të drejtat e tyre dhe këto të drejta ata duhet ti shfrytëzojnë”, ka thënë Thaçi.

Ai ka treguar se Kosova tashme është evropiane dhe se të drejtat e komunitetit LGBT janë të barbarët me çdo qytetarë.

“Jemi këtu për te konfirmuar te drejtat e komunitetet LGBT”, ka thënë Presidenti Thaçi. /Express/