Demolohet edhe Ministra e Drejtësisë (VDIEO)

Demolohet edhe Ministra e Drejtësisë (VDIEO)

Aktuale prill 13, 2016 - 21:46

Situata seriozisht ka eskaluar. Protestuesit jo vetëm që kanë demoluar zyrën popullore të Presidentit, por i kanë vënë zjarrin edhe inventarit zyrës.

Gjithashtu një grup i protestuesve kanë filluar të demolojnë edhe Ministrinë e Drejtësisë që gjendet afër zyrës popullore të Presidentit.

LEXO EDHE: Eskalon situata në Shkup, protestuesit ‘pushtojnë’ zyrën popullore të presidentit (VIDEO)

Por siç raporton "TV Shenja" , Policia ka ndërhyrë menjëherë dhe është dashur të përdorë edhe dhunë për të larguar protestuesit e nga objekti i Ministrisë.