Re të pluhurit saharian vijnë edhe mbi Kosovë, pritet të jenë të pranishme deri të dielën

Re të pluhurit saharian vijnë edhe mbi Kosovë, pritet të jenë të pranishme deri të dielën

Aktuale June 20, 2024 - 16:51

Meteo Kosova ka publikuar video ku shihet se si ka nisur shtrirja e masës së pluhurit Saharian në pjesë të ndryshme të Evropës.

Siç njoftoi Meteo Kosova masë të pluhurit saharian do të ketë edhe në Kosovë dhe parashihet të jetë e pranishme të paktën deri të dielën.

Meteo Kosova ka publikuar dje një fotografi duke thënë se “pluhuri Saharian ka filluar gradualisht të shtrihet mbi Kosovë”.