Krasniqi: Kjo festë na kujton rëndësinë e faljes, solidaritetit e kujdesit për njëri-tjetrin
Foto: Laura Hasani

Krasniqi: Kjo festë na kujton rëndësinë e faljes, solidaritetit e kujdesit për njëri-tjetrin

Aktuale June 16, 2024 - 14:44

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, i ka uruar besimtarët myslimanë në festën e Kurban Bajramit.

Krasniqi tha se kjo festë e paqes na i kujton posaërisht ata që janë në nevojë.

ëGjithmonë kanë qenë këto vlera që i kanë begatuar jetërat tona, por edhe kanë ndihmuar përparimin e popujve dhe mbarë njerëzimitë, tha Krasniqi.

Ai shtoi se edhe sot e tutje, le të jenë këto atribute që na prijnë në rrugën drejt realizimit të aspiratave dhe ëndrrave tona të reja si individë, si shoqëri dhe si shtet.

ëUroj që kjo ditë e veëantë të ju sjellë rehati, begati dhe lumturi në jetën tuaj dhe të familjeve tuaja. Gëzuar Kurban Bajramin!ë, tha ai.