Deputetja Saranda Bogujevci uron festën e Kurban Bajramit

Deputetja Saranda Bogujevci uron festën e Kurban Bajramit

Aktuale June 16, 2024 - 13:46

Deputetja e LVV ,Saranda Bogujevci ka uruar festën e Kurban Bajramit, nga selia e BIK-ut.

“Qoftë kjo ditë e mbushur me mirësi me shumë gëzime, së bashku me familjet e juaja,na përcjellt vitet e ardhshshme vetëm me gjëra të mira “, tha ajo.
“Ishtë kënaqësi dhe nder të jem këtu me myftiun Tërnava, është një ditë shumë e rëndësishme, festa Kurban Bajramit ndërlidhet me sakrificen por edhe me mirësinë që ne si popull kemi kaluar në momente të vështira. Me shumë sakrifica dhe falë Zotit jemi këtu, kemi tejkaluar një pjesë të madhe, andaj edhe do doja që këtë ditë të ua uroj festen e Kurban Bajramit”.