Hovenieri përcjell urimet më të ngrohta për Kurban Bajram
Foto: Laura Hasani

Hovenieri përcjell urimet më të ngrohta për Kurban Bajram

Aktuale June 16, 2024 - 12:02

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier, i ka uruar besimtarët myslimanë me rastin e Kurban Bajramit.

Me rastin e kësaj feste ai i përcolli urimet më të ngrohta.

“Urimet më të ngrohta me rastin e Kurban Bajramit për besimtarët që po festojnë në Kosovë dhe në mbarë botën”, thuhet në urimin e tij postuar në plaftormën "X" ish-Twitter.