Marrëveshja financiare mes Kosovës dhe BE-së për programin IPA 2016 votohet në Kuvend
Foto: Laura Hasani

Marrëveshja financiare mes Kosovës dhe BE-së për programin IPA 2016 votohet në Kuvend

Aktuale May 23, 2024 - 13:38

Marrëveshja financiare ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian për programin IPA 2016 u mbështet me 85 vota për nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Kështu edhe përfundoi procesi i votimit për marrëveshjet ndërkombëtare.