Miratohet Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes financiare mes Kosovës dhe BE-së për programin IPA
Foto: Laura Hasani

Miratohet Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes financiare mes Kosovës dhe BE-së për programin IPA

Aktuale May 23, 2024 - 12:33

Me 89 për, kalon edhe shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-298 për ratifikimin e “Amendamentimit nr. 1 të marrëveshjes financiare ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian për programin IPA 2020”.

Kryetarja e Komisionit, Rrezarta Krasniqi, tha se e kanë shqyrtuar në mbledhje këtë Projektligj dhe se LDK-ja do ta përkrahë këtë marrëveshje.

Ndërkaq edhe deputetja Fjolla Ujkani, në emër të grupit LVV, tha se e mbështesin këtë marrëveshje.