Një zyrtare tjetër e DASH-it në Kosovë, Hovenieri: Në fokus çështjet kritike për marrëdhëniet tona
Foto: X

Një zyrtare tjetër e DASH-it në Kosovë, Hovenieri: Në fokus çështjet kritike për marrëdhëniet tona

Aktuale May 20, 2024 - 13:50

Zëvendësndihmëssekretarja e Departamentit të Shtetit nga Byroja për Demokraci, të Drejta të Njeriut dhe Punë, Nicole Chulick, po qëndron për vizitë në Kosovë.

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka treguar arsyet e vizitës së zyrtares amerikane në Kosovë.

“Gjatë vizitës së saj, Chulicku do të fokusohet në çështje kritike për marrëdhëniet tona dypalëshe, duke përfshirë të drejtat e pakicave dhe të drejtat e njeriut në Kosovë”, shkroi ai ndër të tjera.

Chulicku është pritur në takim nga presidentja Osmani, ndërsa me kryeministrin Kurti pritet të takohet në orën 14:30.