Kurti pret shiritin, inaugurohet objekti i ri i Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve

Kurti pret shiritin, inaugurohet objekti i ri i Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve

Aktuale March 05, 2024 - 09:01

Të hënën është mbajtur ceremonia e inaugurimit të objekti të ri të Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve, i cili funksionon në kuadër të Agjencisë për Regjistrim Civil.

Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë kryeministri Albin Kurti, ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla dhe u.d. i drejtorit të ARC-së, Blerim Camaj.