Konjufca: Shtetet jodemokratike po afrohen shumë me njëra-tjetrën, po krijojnë aleanca
Foto: Laura Hasani

Konjufca: Shtetet jodemokratike po afrohen shumë me njëra-tjetrën, po krijojnë aleanca

Aktuale March 04, 2024 - 09:51

Shtetet jodemokratike po afrohen shumë me njëra-tjetrën, po krijojnë aleanca mes tyre, prandaj është e nevojshme që edhe shtetet demokratike të forcojnë raportet me njëra-tjetrën.

Kështu ka thënë Glauk Konjufca gjatë fjalimit të tij në konferencën “Diplomacia Parlamentare për sigurinë rajonale dhe integrimin euroatlantik”.

Ai ka kërkuar të mos neglizhohen konferencat që i mundësojnë takimet mes liderëve të Ballkanit Perëndimor.

“Ballkani ka nevojë për konferenca ku zhvillohen takime mes parlamenteve dhe përfaqësuesve të tyre përgjatë konferencave”, ka thënë Konjufca.

Image