Sërish grafite në veri të Mitrovicës [foto]
Foto: Laura Hasani

Sërish grafite në veri të Mitrovicës [foto]

Aktuale February 12, 2024 - 13:26

Në veri të Mitorvicës edhe sot janë parë grafite në mure.

Serbët kanë zgjedhur edhe një mënyrë tjetër të protestës kundër vendimit të BQK-së, i cili ndalon përdorimin e dinarit në Kosovë, raporton Zeri.info.

Përmes disa grafitëve, serbët po e kundërshtojnë vendimin e BQK-së.

“‘Nëse Zoti është me ne, kush është kundër nesh?’, dhe ‘S’ka dorëzim, Mitrovica e Kosovës mbetet’”, janë dy grafite që janë shkruar në mure. /Zëri

Image