Forca të shtuara të Policisë, KFOR-it dhe EULEX-it në veri [foto]
Foto: Laura Hasani

Forca të shtuara të Policisë, KFOR-it dhe EULEX-it në veri [foto]

Aktuale February 12, 2024 - 13:00

Për shkak të protestës nga serbët e veriut të Mitrovicës, forca të shtuara të Policisë së Kosovës, KFOR-it dhe EULEX-it janë parë pran Urës së Ibrit.

Siç merr vesh Zeri.info, për shkak të mundësisë të përshkallëzimit të protestës, edhe është vendosur që të këtë më shumë forca të Policisë, KFOR-it dhe EULEX-it.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image