Vuçiqi jep një njoftim duke e krahasuar vetën me Millosheviqin dhe Gjuriqin me Budimoriviqn

Vuçiqi jep një njoftim duke e krahasuar vetën me Millosheviqin dhe Gjuriqin me Budimoriviqn

Aktuale February 10, 2024 - 19:29

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ka njoftuar se ambasadori i Serbisë në Shtete të Bashkuara të Amerikës, Marko Gjuriq do të kthehet në Beograd për të ushtruar një nga funksionet më të rëndësishme, por që nuk e tregoi se çfarë.

Në një postim në llogarinë e tij në Facebook, Vuçiq në një foto të tij me Gjuriqin në ShBA, ka marrë si shembull Sllobodan Millosheviqin dhe bashkëpunëtorin e tij Dobrivoje Budimiroviq (ky i fundit i famshëm për këngët që ia këndonte Millosheviqit nga parlamentir serb”.

“Njëherë e një kohë, kur Bidzha do të dilte në Pomoravlje me Millosheviqin, njerëzit pyesnin se kush ishte ai që qëndronte pranë Dobrivoj Budimiroviqit. Pra, shpresoj se një ditë njerëzit do të pyesin se kush ishte ai që qëndroi pranë Marko Gjuriqit. Elem, Marko po kthehet në Serbi dhe besoj se do të kryejë një nga funksionet shumë të rëndësishme në vendin tonë”, ka shkruar Vuçiq.