Flet përsëri babai i Naim Murselit: S’kemi besë, fëmijët mbrëmë i kërkuan dajtë

Flet përsëri babai i Naim Murselit: S’kemi besë, fëmijët mbrëmë i kërkuan dajtë

Aktuale December 05, 2023 - 18:01

Shaban Murseli, babai i Naimit i cili po dyshohet se organizoi vrasjen e gruas së tij Liridona Ademaj, ka folur për gjendjen e fëmijëve, problemet mes çiftit si dhe për besën që i dhanë familja e të ndjerës Ademaj.

“Fëmijët e Liridonës mbrëmë për herë të parë i kanë kërkuar dajtë. Ne nuk kemi asnjë kontakt me familjen Ademaj. Unë i kamë dërguar dy persona tek familja e Liridonës dhe kam kërkuar të marr pjesë në rivarrim, nuk më kanë kthyer përgjigje. Besë kemi pas dy ditë , dy ditë kanë kalua dhe ne nuk kemi më asnjë informatë tjetër”, ka thënë Shaban Murseli babai i Naimit për “Indeksonline”.

Ai po ashtu tregon në detaje se çka i tha Naimi në ditën e varrimit dhe se a do ta shohë në burg atë.