4 mijë 268 persona në Kosovë e kanë emrin Flamur
Foto: Laura Hasani

4 mijë 268 persona në Kosovë e kanë emrin Flamur

Aktuale November 28, 2023 - 14:29

Sot në anembanë trojeve shqiptare po festohet 28 nëntori- Dita e Flamurit dhe 111 vjetori i shpalljes së Pavarësisë.

E një nga emrat më të shpeshtë në Kosovë, është pikërisht emri Flamur.

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, 4 mijë 268 persona e mbajnë këtë emër.

Në vazhdim ju sjellim disa statistika të ofruar nga ASK-ja për emrin Flamur:

Image
Image
Image