Limaj, opozitës: Ose jeni hipokritë, ose nuk po dini
Foto: Laura Hasani

Limaj, opozitës: Ose jeni hipokritë, ose nuk po dini

Aktuale November 22, 2023 - 23:37

Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate Fatmir Limaj, kritika pos qeverisë ka pasur edhe për opozitën.

Limaj tha se opozita aktuale kosovare nuk ka një qëndrim të qartë rreth temave madhore për vendin.

“12 orë bëjnë debat në Parlament dhe thonë na e sjell draftin ta shohim, atë drafin që ishte. E bisedon në emër të draftit, të nesërmen shkojnë krejt debatin e vet e përmbysin në takim te Lajçaku për dy minuta. Disa e kemi parë, disa se kemi parë, çka po e kritikon Albinin pra?”, tha Limaj në Klan Kosova.

Ai pati edhe një mesazh për palën opozitare.

“Ose jeni hipokritë, ose nuk dini. Nuk jeni të gatshëm të udhëhiqni beteja”, iu drejtua Limaj opozitës kosovare.