Mehaj: Trupat tanë të gatshëm për operacione në kushte ekstreme dimërore

Mehaj: Trupat tanë të gatshëm për operacione në kushte ekstreme dimërore

Aktuale February 04, 2023 - 10:34

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka deklaruar se trupat e Qendrës Ndërkombëtare të Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH), janë të gatshëm të realizojnë operacione të kërkim-shpëtimit në kushte ekstreme dimërore.

Mehaj ka thënë se Qendra Ndërkombëtare e Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH), po realizon trajnimin për Kërkim Shpëtim Dimëror në Brezovicë, raporton Zeri.info.

Postimi i plotë:

Trupat tanë të gatshëm të realizojnë operacione të kërkim- shpëtimit në kushte ekstreme dimërore.

Qendra Ndërkombëtare e Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH), po realizon trajnimin për Kërkim Shpëtim Dimëror në Brezovicë me fokus në operacionet e evakuimit të lënduarve me ski, evakuimit të lënduarve nga orteku dhe mënyrat e kërkimit në orteqe.

Vazhdojmë drejt sukseseve të reja!