Vëllai i rojës së vrarë në “Bon Vivant”: I shokuar nga vendimi i gjykatës – do të ankohem

Vëllai i rojës së vrarë në “Bon Vivant”: I shokuar nga vendimi i gjykatës – do të ankohem

Aktuale January 13, 2023 - 18:10

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka dënuar sot me 25 vjet burgim dy të akuzuarit për vrasjen në “Bon Vivant”.

I akuzuari kryesor për vrasjen në lokalin “Bon Vivant”, Masar Gërdovci është dënuar me 18 vjet burgim për vrasje të rende në bashkëkryerje dhe me  njëmijë e 500  euro gjobë për armëmbajtje pa leje.

Për veprën penale të vrasjes së rëndë në bashkëkryerje, të akuzuarit Sherif Krasniqi, gjykata i ka shqiptuar dënim me burgim në kohëzgjatje prej shtatë vjetësh, në të cilin do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim, raporton klankosova.

Mirëpo vëllai i viktimës, Rrahim Uka, është shprehur i pakënaqur me këtë aktgjykim të Gjykatës Themelore në Prishtinë.

Ai ka treguar se do të paraqesë ankesë për ankimuar aktgjykimin e shpallur sot.