Mercenari kosovar në Ukrainë uron 28 Nëntorin [video]

Mercenari kosovar në Ukrainë uron 28 Nëntorin [video]

Aktuale November 28, 2022 - 20:45

Mercenari kosovar në Ukrainë, Armendi, ua ka uruar shqiptarëve festën e pavarësisë, 28 nëntorin.

Ai ua ka uruar këtë festë dy personave në veçanti, Samirit dhe Agonit nga Vushtrria.

Ai ka kohë që lufton në Ukrainë me pagesë, dhe në një storie për Klan Kosovën më parë kishte thënë që kjo është lufta e parë për të, dhe se aty ka vajtur nga Gjermania ku jeton prej vitesh.