Ukraina uron Shqipërinë: Mirënjohës që na qëndruat pranë

Ukraina uron Shqipërinë: Mirënjohës që na qëndruat pranë

Aktuale November 28, 2022 - 10:23

Për 110-vjetorin e Pavarësisë Shqipërisë i erdhi edhe një urim nga Ministria e Jashtme e Ukrainës.

Përmes një postimi në Twitter, u shprehën mirënjohës për mbështetjen që Shqipëria ia ka dhënë Ukrainës në këtë kohë lufte, raporton Zeri.info.

“Urime për diplomacinë shqiptare dhe popullin mik të Shqipërisë me rastin e Ditës së Pavarësisë! Ne jemi mirënjohës që qëndruat pranë Ukrainës gjatë kohës më sfiduese dhe po bëjmë përpjekje për paqe dhe siguri brenda nivelit të Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe dypalësh! Urimet më të mira për mirësi dhe prosperitet”, thuhet ndër të tjera. /Zëri