Këshilli i Prindërve: Nëse s’i paguani mësuesit, ne do të mbledhim fonde për ta

Këshilli i Prindërve: Nëse s’i paguani mësuesit, ne do të mbledhim fonde për ta

Aktuale October 04, 2022 - 07:55

Këshilli i Prindërve i Kosovës ka thënë se nëse mësimdhënësve nuk u jepen pagat e shtatorit, prindërit duhet të organizohen në çdo shkollë për të mbledhur fonde solidariteti për t’i ndihmuar financiarisht mësimdhënësit.

Përmes një postimi në Facebook, Këshilli ka thënë se revolta e tyre ishte për hapjen e çerdheve dhe shkollave dhe jo për t’i poshtëruar mësimdhënësit.

Postimi i plotë:

SOLIDARITET!

Nëse mësimdhënësve nuk iu jepen pagat e muajit shtator, ne prindërit duhet të organizohemi në çdo shkollë për të mbledhur fonde solidariteti për t’i ndihmuar financiarisht mësimdhënësit.

Revoltën e kishim për të hapur çerdhet e shkollat por asnjëherë për t’i poshtëruar mësimdhënësit!