Partia e Ashkalive pezullon aktivitetin, akuzojnë kryetarin Hetem Arifi

Partia e Ashkalive pezullon aktivitetin, akuzojnë kryetarin Hetem Arifi

Aktuale August 16, 2022 - 10:51

Partia e Ashkalive të Kosovës, ka pezulluar të gjitha aktivitetet e saja politike dhe fajin për këtë po ia lë kryetarit Hetem Arifi.

Sekretari i deritanishëm i kësaj partie, Qazim Rrahmani, ka dorëzuar në KQZ, aplikimin për shuarjen e partisë, me ç’rast tha për Ekonomia Online se dega në Gjakovë dhe Ferizaj, janë larguar gjithashtu.

Ai tha se që nga 31 korriku, asnjë person nuk ka legjizimitet në parti. /EO