Bie numri i pacientëve me COVID-19 që po marrin trajtim

Bie numri i pacientëve me COVID-19 që po marrin trajtim

Aktuale August 09, 2022 - 10:28

Shërbimi Spitalor, Klinik Universitar ka bërë të ditur se në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme janë duke marrë trajtim 75 pacientë me koronavirus.

Kurse dje kanë qenë 88 pacientë, të cilët kanë marrë shërbime nëpër klinikat dhe spitalet e përgjithshme.

Sipas SHSKUK-së, 25 pacientë po trajtohen në Klinikën Infektive, derisa në Klinikën e Neonatologjisë janë duke u trajtuar edhe dy foshnja. /Zëri

Raporti i datës 9 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 25 pacientë, + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjenoterapi

Klinika e Pediatrisë, 6 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 paciente

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnja

Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient.