Ardhja e mërgimtarëve, kjo është gjendja në pikat kufitare

Ardhja e mërgimtarëve, kjo është gjendja në pikat kufitare

Aktuale June 26, 2022 - 08:27

Tashmë kemi hyrë në sezonin kur mërgimtarët nga shumë vende të Evropës vinë në Kosovë për t’i kaluar pushimet verore.

Fluksi i madh i mërgimtarëve, shpesh bën që në pikat kufitare të ketë pritje të gjata.

Deri tani ka pasur raportim për pritje të gjata, Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar sot, ka raportuar situatë të qetë në pikat kufitare në hyrje dhe dalje të Kosovës, shkruan Zeri.info.

Sipas raportit në asnjë pikë kufitare nuk ka pritje dhe hyrje-daljet në kufi të Kosovës po zhvillohen normalisht. /Zëri

Image