Themelohet Opera e Kosovës
Foto: Laura Hasani

Themelohet Opera e Kosovës

Aktuale August 02, 2021 - 16:03

Kuvendi i Kosovës ka marrë vendim sot për themelimin e Operës së Kosovës si Institucion i Shërbimit Publik.

Pro këtij vendimi kanë votuar 75 deputetë dhe asnjë votë nuk ka qenë kundër, raporton Zeri.info.

Ky ishte votimi i dytë në seancën e sotme për themelimin e Operës së Kosovës, pasi në votimin e parë dështoi. /Zëri