Infektuar: 101517
Shëruar: 87012
Vdekur: 2072
Moti i ligë shkakton probleme në rrugët e Podujevës, komuna njofton se po bëhet pastrimi i tyre

Moti i ligë shkakton probleme në rrugët e Podujevës, komuna njofton se po bëhet pastrimi i tyre

Aktuale January 24, 2021 - 15:54

Komuna e Podujevës ka njoftuar se moti i ligë ka shkaktuar probleme të ndryshme në infrastrukturën rrugore.

Kjo komunë ka bërë të ditur se kompanitë e kontraktuara janë në dispozicion për të mundësuar qarkullimin normal rrugor, transmeton Zeri.info.

“Moti i ligeë qeë ka mbreteëruar diteëve teë fundit edhe neë Komuneën toneë ka shkaktuar probleme teë ndryshme neë infrastruktureën rrugore. Kompaniteë e kontraktuara nga Komuna janeë neë dispozicion peër teë mundeësuar qarkullimin normal rrugor, duke beëreë pastrimin e rrugeëve nga shembjet e dheut dhe gureëve”, njofton komuna.

Ata theksojnë se gjateë diteës seë sotme janë liruar hapeësirat peër keëmbeësoreë neë parkun e pishave pas rreëzimit teë pishave nga moti i ligeë.

“Peër cëdo ankeseë apo keërkeseë, ju lutem thirrni neë Qendreën e Thirrjeve - Alo Komuna. Mjafton teë thirrni neë numrat: 0800 19 110 apo teë shkruani neë +383 466 19 110 me Viber ose Whats App, dhe nga aty, operatori do ta adresojeë cëeështjen e ngritur nga Ju, te zyrtari peërgjegjeës”, përfundon njoftimi. /Zëri