Infektuar: 54839
Shëruar: 48046
Vdekur: 1392
Prishtina e vitit 1978 në syrin e norvegjezit Kenneth Andersen

Prishtina e vitit 1978 në syrin e norvegjezit Kenneth Andersen

Aktuale August 06, 2020 - 16:54

Profesori i Mediave në Universitetin e Agder të Norvegjisë, Kenneth Andersen ka publikuar një fotografi të vjetër të Prishtinës e cila është bërë në vitin 1978, transmeton Zeri.info

Në fotografinë e publikuar të kryeqytetit nga Andersen, në profilin e tij zyrtar në Twitter, shihet mensa e studentëve dhe salla “1 Tetori”.

“Prishtinë, Kosovë, 1978. Këtu, kanë qenë shumë studentë. Marrë nga ‘Kosovo Tourist Guide’, 1978”, shkruan Anderson në përshkrimin e fotografisë.