Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Kryetari i AKK-së shërohet nga koronavirusi

Kryetari i AKK-së shërohet nga koronavirusi

Aktuale July 04, 2020 - 17:58

Kryetari i Autoritetit Kosovar i Konkurrencës, Valon Prestreshi ka njoftuar se është shëruar nga koronavirusi.

“Të dashur familjar dhe miq,

Sot, pas testimit të tretë për Covid 19, kam dalur Negativ.

Nga e hëna, Autoriteti i Konkurrencës zgjohet nga gjumi”, ka shkruar Prestreshi.