Kolona të gjata në pikën kufitare Bllacë-Han i Elezit

Kolona të gjata në pikën kufitare Bllacë-Han i Elezit

Aktuale February 17, 2020 - 20:14

Në kufirin mes Maqedonisë dhe Kosovës sonte janë shkaktuar kolona të gjata.

Festën e 12 vjetorit të pavarësisë duket se kosovarët e kanë shfrytëzuar edhe për të pushuar jashtë vendit, shkruan lajmi.net.

Në pikën kufitare me Bllacë-Han i Elezit për të hyrë në Kosovë po presin qytetarë të shumtë.

Për shkak të fluksit të madh janë shkaktuar edhe kolona të gjata.