Infektuar: 18910
Shëruar: 15367
Vdekur: 674
Sot mbyllet për qarkullim rruga “Nazim Gafurri”

Sot mbyllet për qarkullim rruga “Nazim Gafurri”

Aktuale December 09, 2019 - 09:38
detaje

Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit.

Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të  jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së vjetër të Komunës.

“Falënderojmë qytetarët për mirëkuptim dhe i lusim që të planifikojnë qarkullimin e tyre bazuar në këtë informatë”, shkruan në njoftim.