Infektuar: 4307
Shëruar: 2095
Vdekur: 94
Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër

Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër

Aktuale September 17, 2019 - 17:19
Detajet

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar qytetarët se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

18.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci( Kodi:10013012) prej orës 11:00-14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e dy shtyllave të rrjetit në fshatin Besi dhe kalimi i rrjetit në to.

2.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 08:30-11:30

Vendet: Gllobar, Vërboc,Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

3.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16021004 ) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

4.

Nga NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 09:00 – 09:30 dhe 13:00-14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e nje shtylle 12/1000 dhe promontimi i rrjetit.

5.

Nga NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Graqanica 1(Kodi: 10014004) prej orës 08:00 deri në ora 10:30

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e dy shtyllave 12/1000 dhe promontimi i rrjetit.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do te ndërprehet:

Dalja 10kV Suhodolli (kodi:41000020) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Lagjen e Re, fshatrat: Suhadoll, Skullan, Leinë, Radevë dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat Magure (kodi: 41048002) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylage, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Vendet: Lagjen e Re-fsh Suhadoll-Skullan,Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Gjilan

1.

Ne NS 110/10kV Kamenica do te nderprehet:

Dalja 10kV Koretini (kodi: 62000017) prej ores 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellsi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Ne NS 110/10kV Kamenica do te nderprehet:

Dalja 10kV Rogana (kodi: 62000012) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Rogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

3.

Në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Smira (Kodi: 61067006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla, Smire Depo .Buqani

Arsyeja e ndërprerjes: Zevendsimi I Zbarave me Kabel 10kV ne TS 35/10kV Rrafshin.

4.

Në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gërmovë, Germova e ulet, Sodovine, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri, Goshicë Kulla dhe Vërban.

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i zbarave me Kabël 10kV ne TS 35/10kV Rrafshinë.

Mitrovice

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej ores 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Ne NS 110/10kV Skenderaj do të nderprehet:

Dalja 10kV Likofci (kodi: 74000001) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogana dhe Jabllanicë e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Ne NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitomerica(kodi: 50000010) prej ores 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogana, Jabllanicë e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

3.

Në NS 110/35/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Onix (Kodi: 54000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtoria, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagjja Delibeg, si dhe Centali Solar ONIX.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i një shtylle të rrjetit me tension 10kV në Orobërd.

Verejtje: Është përfshirë edhe nje BRRE Centrali Solar Onix.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa-Segmenti Manastaric (Kodi:31000026 prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Nebregosht, Manastaric dhe Strugjë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa – Segmenti-Pllajan (Kodi:31000026)prej orës 11:30 -14:30

Vendet: Fshati Planjë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

1.

Në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës së rrjetit me tension 10kV.

Gjakovë

1.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi:82000010) prej orës 08:30-11:30

Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoçë dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkoza (Kodi:82000009) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Condor Shpk, ” Kosova pack, ” Shpk Mulliri Npt” Vetoni “, Ods-Metal, ” Gender ” Shpk.,N.tsh,,Pista”, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

19.09.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 -12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konzollave, izolatorëve, përçuesit dhe të elementeve tjera të rrjetit me tension 10kV sipas projektit Lot 4-Podujevë.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja10 kV Runiku (Kodi: 74000005) Në Stabilimentese shpërndarëse në Runik dhe Vitak prej orës 10:00 -17:00

Vendet: Një pjesë e Runikut, Leçina, Pemishtja, Tërrnova, Klina e Epërme, Çitaku dhe Vitaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja izolatorëve të rinj në vend të vjetërve në drejtimin e Pemishtës.