Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ

Aktuale gusht 14, 2019 - 14:18
Lexo Detajet

Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj.

Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ.

Mund të lajmëroheni në këtë numër 049 348 377.