Zv.ministri i FSK-së u bën thirrje komuniteteve të bëhen pjesë e ushtrisë

Zv.ministri i FSK-së u bën thirrje komuniteteve të bëhen pjesë e ushtrisë

Aktuale tetor 18, 2018 - 16:12
Lajmet e fundit nga vendi

Zëvendësministri i FSK-së, Burim Ramadani, në një shkrim pas votimit të pakos së projektligjeve për shndërrimin e FSK-së në ushtri të Kosovës, në gjuhën serbe, u ka bërë thirrje komuniteteve të bëhen pjesë e FSK-së.

“FSK është shtëpi e të gjithëve. Për ne, siguria e qytetarëve dhe komuniteteve është mbi të gjitha. Bashkohuni në suksesin e Kosovës”, ka shkruar Ramadani.

Ai ka thënë se Kosova po bëhet kontribuese për sigurinë rajonale, duke thënë se qëllimi është të mbështet paqja me të gjitha shtetet e rajonit dhe të NATO-s.

Statusi në gjuhën shqipe:

FSK është shtëpi e të gjithëve.

Për ne, siguria e qytetarëve dhe komuniteteve është mbi të gjitha.

Bashkohuni në suksesin e Kosovës.

Kosova po bëhet kontribuese për sigurinë rajonale. Qëllimi ynë është të mbështesim paqe me të gjitha shtetet e rajonit dhe të NATO-s.

Statusi në gjuhën serbe dhe angleze:

KSB je nas zajednicki dom.

Za nas je sigurnost graëana i zajednica iznad svega.

Pridruëite uspjehu Kosova.

Kosovo ce davati doprinos regionalnoj bezbednosti.

Naš cilj je da podrëimo mir sa svim regionalnim i NATO zemljama.

KSF is home to all.

For us, the safety of citizens and communities is above all.

Join the success of Kosovo.

Kosovo is becoming a contributor to regional security. Our goal is to support peace ëith all regional and NATO countries.