Veteranët ''pushtojnë'' Prokurorinë Speciale (VIDEO)
Foto: Ilustrim / Zëri

Veteranët ''pushtojnë'' Prokurorinë Speciale (VIDEO)

Aktuale shtator 19, 2018 - 16:32
Lexoni më shumë detaje

Qindra veteranë që thonë se ishin pjesëmarrës të vërtetë të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë deponuar në Prokurorinë Speciale dokumente dhe ankesa me anë të të cilave duan të dëshmojnë se ishin pjesë e luftës.

Shumë nga ta e kanë gjetur veten në listën e veteranëve mashtrues, njofton Klan Kosova.

Më poshtë mund t`i shihni deklaratat e dy prej tyre, Enver Haxholli nga Zona Operative e Llapit dhe Naser Arifi nga ajo e Karadakut.