'Thaçi nuk është i autorizuar për ta drejtuar dialogun'

'Thaçi nuk është i autorizuar për ta drejtuar dialogun'

Aktuale gusht 16, 2018 - 13:52
Lexo detajet
Kryetari i PSD-së dhe i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka konsideruar se presidenti Hashim Thaçi nuk ka autorizim për ta drejtuar fazën finale të dialogut me Serbinë, raporton zeri.info.
 
Në një intervistë dhënë për “Zërin” Ahmeti ka thënë se PSD ka kërkuar ndërprerjen e pushimit të deputetëve, në mënyrë që të diskutohet rreth dialogut dhe platformës.